top of page

Hjælp og Ressourcer

Få udrettet noget!

Nogle gang kan det være svært at finde ud af hvor man skal starte og slutte. Denne side er tænkt til dig der skal have hjælp eller inspiration, så du forhåbentlig kan komme i gang med din bedring allerede i dag.  
Du vil på denne side finde skabeloner og dokumenter, til hvordan du kan få løst de udfordringer, du har i din hverdag.  

Økonomi og budgetter

Det er bare overhoved ikke særlig fedt at tænke på, arbejde med, eller se i øjnene. Men ved at øve dig og planlægge din økonomi. Vil du give dig selv et kæmpe pusterum, og frigive en masse energi til langt vigtigere og sjovere ting. 

Det er øverst på listen, fordi jeg mener der er noget af det vigtigste.

Neden for, den ene er en guide og skabelon, og den anden er en skabelon til Google Sheets. 

20220208_111517.jpg

Tidsplan

Hvordan bruger du din tid? Har du mere fritid end du regner med? Hvor meget får du sovet? Dette er nogle vigtige spørgsmål at kende svaret på, når man ønsker at komme sig over sin psykiske sygdom. 

Download PDF og prøv at udfylde den, sådan som du tror din uge bliver, og så udfyld den anden og se hvor meget du følger din plan for ugen. 

Young Designer
Selfies

Kæmper du med ensomhed?

Gode venner, søger gode venner!

Hvis du kæmper med ensomhed, eller du ikke har de bedste venner. Så kan det være en rigtig god ide at se på om du er den slags ven som du gerne vil have. Tryk på knappen nedefor, og få hjælp til at analysere om du er en god ven, eller om du har nogle områder du kan forbedre.

Ansvar - Giver Håb i mørket

jeg har skrevet bogen Ansvar - Giver håb i mørket. Den er skrevet til mennesker med psykisk sygdom eller sårbarhed og deres pårørende. Den er skrevet med et letforståeligt  sprog. Bogen forklarer, giver håb og kommer med konkrete forslag, der kan fremme din bedring. 


Bog 99 kr.
E-bog 49 kr.

Lydbog 49 kr.

E-bog og lydbog 79 kr.
Køb bogen, via smulleart.com

Forside af bog_edited.jpg

Spørgsmål til personlig bedrings proces

Er en række spørgsmål du kan bruge til at analysere hvordan du ser på forskellige emner. Det er også et værktøj til at finde dit næste personlige arbejdspunkt. Det kan også hjælpe dig til at afsløre om du har nogle skadelige tanke mønster, eller ræsonnementer du snyder dig selv med.​

 

Download tilgængelige kapitler i pdf format neden under

bottom of page