top of page

Rådgivning til pårørende

Du er ikke alene!

At være pårørende til en der kæmper med psykisk sygdom, kan være svært. Man kan føle sig utrolig alene, det kan være svært at navigere i hvad der er rimelig, fair og nødvendigt.
Pårørende til psykiskesyge er selv i risiko for at udvikle psykiske problemer. Derfor er det vigtigt at få den hjælp man har brug for, både for din egen skyld og de mennesker du elsker.

Gratis - one on one

Dette er et gratis tilbud. For dig der overveje et samarbejde med mig. Hvor vi kan snakke sammen og så vi kan lære hinanden bedre at kende. Du vil have mulighed for at stille mig spørgsmål, samtidig med at jeg vil kunne fortælle dig om jeg er den rigtige hjælp for dig. 

30 minutters samtale

30 minutters samtale, enten hos dig (der bor i København ellers Frederiksberg), på en café, telefonisk eller over internettet. En muglighed for at få en snak, og en hjælp til et konkret problem. Det kan bruges til at løse et pludselig opstået problem, eller hvis du har brug for hjælp til at håndtere nogle svære følelser.
Pris 250 kr. 

60 Minutters samtale

60 minutters samtale, enten hos dig (der bor i København ellers Frederiksberg), på en café, telefonisk eller over internettet. Her har vi mulighed for at gå lidt dybere med de udfordringer du oplever. Hvor vi kan lægge nogle strategier for hvordan du kommer til at klare opgaven som pårørende på den bedst mulig måde. 60 minutter er også tid nok til at gå i dybden med hvordan du har det. Så vi sammen kan finde de løsninger du skal bruge for at opnå en forskel i dit og din(e) pårørendes liv.

Pris 400 kr.

Fast pårørende rådgivning

Fast personlig vejledning, er en mulighed for at få den vejledning du har brug for i løbet af ugen. Jeg ved fra personlig erfaring at der kan være forskel på det behov man har brug for over tid. Derfor er prisen på uge basis, så du kan få den hjælp du har brug for når du har brug for det. 

Pris 1000 kr / uge

bottom of page