top of page

Personlig vejledning

Samtaler der giver overblik
Hjælp til konflikt håndtering
Konkrete forslag til dine udfordringer
Hjælp til at analysere dine egne motiver
Hjælp til at øge tilliden til dig selv 

Målet er at hjælpe dig til at få det bedre! Det gør vi igennem samtaler, hvor vi hjælper dig frem til at se hvad du har ansvar for, og hvad du har kontrol over. Vi kigger også på konkrete løsningsforslag, til de problemer du står over for. Fokus er på at hjælpe dig til at få større glæde ind i din hverdag, ved at fjerne unødvendigt stress.

Gratis - one on one

Dette er et gratis tilbud. For dig der overveje et samarbejde med mig. Hvor vi kan snakke sammen og så vi kan lære hinanden bedre at kende. Du vil have mulighed for at stille mig spørgsmål, samtidig med at jeg vil kunne fortælle dig om jeg er den rigtige hjælp for dig. 

30 minutters samtale

30 minutters samtale, enten hos dig (der bor i København eller Frederiksberg), på café, telefonisk eller over internettet. En muglighed for at få en snak, og en hjælp til et konkret problem. Det kan bruges til at løse et pludselig opstået problem, eller hvis du har brug for at anvende dine strategier.
Pris 250 kr. 

60 Minutters samtale

60 minutters samtale, enten hos dig (der bor i København eller Frederiksberg), på café, telefonisk eller over internettet. Her har vi mulighed for at gå lidt dybere i dine udfordringer. Hvor vi kan ligge nogle strategier for hvordan kommer længer din bedring. 60 minutter er også tid nok til at gå i dybden med hvordan du har det. Så vi sammen kan finde de løsninger du skal bruge for at opnå en forskel i dit liv.

Pris 400 kr.

Fast personlig vejledning

Fast personlig vejledning, er en mulighed for at få den vejledning du har brug for i løbet af ugen. Jeg ved fra personlig erfaring at der kan være forskel på det behov man har brug for over tid. Derfor er prisen på uge basis, så du kan få den hjælp du har brug for når du har brug for det. 

Pris 1000 kr / uge

Du kan få det beder!

Når der skal ske noget nyt i en persons liv, så skal der ske nogle forandringer i personens liv. De rigtige forandringer finder vi sammen. 

Kontakt mig 50 28 56 53

bottom of page